• Gratis verzending vanaf €75 in België!
  • Graag verpakt als een cadeautje? Vermeld het in het Opmerkingen-veld in de laatste stap.

Belinda

Belinda I  41  I  Bart, mijn man, mijn alles  I  een prachtige jongenstweeling   I  paarden, honden & kat  I  plezier maken & creatief bezig zijn 

Ik ben Belinda een bezig kippetje "Be Chick”, moeder van een tweeling en zot van klei, naaien, borduren, breien, haken en van mijn snijplotter!

Graag vertel ik je hoe het allemaal begon. 

Via mijn schoonzus en een pittoresk winkeltje in Ronse waren mijn eerst stiksels snel een feit.

Om dit verder onder de knie te krijgen ben ik in 2014 avondschool "snit en naad" gaan volgen. Maar na 4 jaar stopte deze opleiding door omstandigheden.

Dit was het ideale moment om iets nieuw te ontdekken: Keramiek of Glas!?!

Ik koos om keramiek te volgen aan de Kunstenacademie August De Boeck te Asse.  

Dit was een schot in de roos!!! Klei heeft mijn hart veroverd, betoverd!

Kleien geeft me plezier en laat me mijn zorgen verdwijnen.  Het lichte gezoem van de draaischijf, de klei dat door mijn handen gaat...brengt rust.

Het maken en zoeken naar dat ene glazuur....! Fantastisch toch!!! 

Kortom klei maakt blij!

Naast de kunstacademie waar ik geïnspireerd wordt door de medestudenten, volg ik graag extra workshops zoals pottendraaien bij Ann Van Impe, groot draaien bij Françoise Busin en theepotten bij Fernand Everaert, glazuurcursus bij Caro-K, decoratie technieken van Anima Roos, glasbewerking bij Glas Gent, kralen branden bij Rombacht glas, juwelen maken bij Zahia,... dit om zo een mooie kennis van keramiek, glas en andere te hebben. 

Via een workshop heb ik glasfusion ontdekt. Grappig hoe veel raakvlakken keramiek en glas gemeen hebben en toch beiden zo verschillend en complex zijn!

Ik maak juwelen van glas, hout, leer, epoxy en andere. De hiervoor verschillende gebruikte technieken heb ik doorheen de jaren vergaard.

Laten we het dan even hebben over de snijplotter: het ding dat bij een echte "crafter" niet mag ontbreken! Wat kan zo’n machine niet?!? Deze gebruik ik voor al mijn hobby’s! Sjablonen uitsnijden voor een quilt of een design voor op een keramisch stuk, glas etsen, graveren, een rompertje personaliseren, oorbellen snijden, enz...

Hoe leuk is dat? Je eigen T-shirt pimpen of je mooie make-up tas personaliseren! Mij moet je niet meer overtuigen! 

Dingen personaliseren en meedenken met mijn klanten om zo het ideale, originele en uniek cadeau te bekomen, is het liefst wat ik doe!

Wens je iets maar zie je dit niet op deze website, heb je vragen of opmerkingen, aarzel zeker niet me te contacteren. 

Veel plezier op mijn website.